Extra szolgáltatások

Havi hírlevél -szakmai és egyéb hasznos információval

Cégvezetőknek szóló hírlevél! Benne: aktuális változások, mire figyeljen, mire készüljön, határidős feladatok, figyelem felhívó esetek, példák, számítási útmutatók, hasznos linkek, letölthető anyagok mind-mind részét képezik a havi rendszerességgel kiküldött, szakmai hírlevelünknek. Nekünk is fontos, hogy ügyfelünk jól tájékozott legyen.

Tájékoztatás a törvényi változásokról

Akinek van már cége, az tudja, hogy milyen teendőkkel jár egy vállalkozás. Igyekszünk értelmezni és érthetően továbbadni a változásokat a lehető leggyorsabban, mindenre kiterjedően, és felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a változás kit, hogyan érint.

Személyes képviselet a hatóságok előtt

Mielőtt frászt kapna, ha kibontja a NAV-tól jött levelet hívjon bennünket!Megkíméljük Önt! Meghatalmazás alapján, teljes körűen és szakszerűen képviseljük Önt a hatóságok előtt, és mindenről részletesen tájékoztatjuk.

Igazolások beszerzése

Legyen szó nullás igazolásról vagy adóigazolásról, ha Önnek szüksége van erre, mi megkérjük Ön helyett!

Hitelkérelmekhez adatlapok kitöltése

Hitelre van szüksége? Hitelkérelemhez, a bank által elvárt adatlap munkánkhoz kapcsolódó részének kitöltése is díjmentes szolgáltatás.

Anyagi felelősségvállalás – ha hibázunk, mi fizetünk

A pontos, határidőre történő könyvelésnek, bérszámfejtésnek, a kért adótanácsadásnak részünkről természetesnek kell lennie. Persze, előfordulhat néha nálunk is egy-egy kisebb hiba, tévedés, de ha a mi hibánkból Önnek anyagi kára keletkezne, mert egy hatóság büntetést szabna ki a vállalkozására, azt mi fizetjük Ön helyett. Nálunk ez jelenti a munkánkért való anyagi felelősségvállalást.

Könyvvizsgáló biztosítása

Átlépte az értékhatárt, és könyvvizsgálóra lenne szüksége? Ha Önnek nincs ilyen kapcsolata, vagy egy már általunk is kipróbált, megbízható könyvvizsgálóra lenne szüksége, mi ajánlunk Önnek!

Jogi szakember ajánlása, találkozó akár az irodánkban

Jogi ügyekben kér eligazítást, képviseletet, tanácsadást, ügyintézést? Szívesen ajánljuk kipróbált, lelkiismeretes, együttműködő jogi partnereinket.